Over Piekoo

Piekoo is een jong en dynamisch bedrijf opgericht door Pieter. Vanaf zijn zolderkamer heeft hij een softwarepakket ontwikkeld voor bewindvoering. Al snel bleek dit programma goed aan te slaan bij bewindvoerders en is Arjen aangesloten. Vervolgens is het programma doorontwikkeld en is het eerste softwareproduct op de markt gezet.

Sinds die tijd ontwikkelen wij software en breidt het team van Piekoo zich steeds verder uit. Wij hebben ondertussen al verschillende producten in zowel de zorg als in de bewindvoering opgeleverd. Bij de ontwikkeling van de software wordt de nadruk gelegd op de bedrijfsprocessen en wordt er vanuit die optiek gekeken naar de beste oplossing op het gebied van software en/of database solutions.

Doordat onze medewerkers zelf in de zorg en de bewindvoering gewerkt hebben (her)kennen we ook de kant van de gebruiker. Deze ervaring in combinatie met onze kennis op het gebied van software zorgt ervoor dat we altijd een passende oplossing vinden!
pieter kleur foto pieter zwart-wit foto
arjen kleur foto arjen zwart-wit foto

Samenwerkingspartner

CP-FM is specialist en business partner in het formuleren en beantwoorden van informatie en controlling vraagstukken. We gaan voor zichtbaar resultaat voor onze relaties. Geen starre management en proces modellen, maar dynamisch en flexibel met oog voor nieuwe ontwikkelingen en kansen in een veranderende omgeving.