zorgverlener assisteert oudere vrouwen

GROZ

Grip Rond Ongedeclareerde Zorg

Niet langer geld mislopen door administratieve onvolledigheid? Doorlopende controle of elk uur geleverde zorg ook wordt betaald? Met GROZ wordt elke stap in het declaratieproces (van zorgregistratie tot aan de betaling van de factuur) weergegeven en gecontroleerd!

 
"Ik wil volledige controle hebben
over de te factureren omzet!"
Vanuit elektronische cliëntendossiers (ECD's) is het vaak lastig om het gehele proces van de zorg (van registratie van de zorg tot aan de betaling van de factuur) inzichtelijk te krijgen. De zorg kan goed geregistreerd worden, maar daarna verdwijnen de geregistreerde uren in het systeem en is het lastig te achterhalen of alle zorg gedeclareerd/gefactureerd is. GROZ is juist zo ontworpen dat op een eenvoudige manier, per cliënt, inzicht wordt verschaft. Zo is het mogelijk om alle geregistreerde zorg te volgen en waar nodig aanpassingen te doen waardoor uiteindelijk de ongedeclareerde zorg verdwijnt!
zorgverlener ondersteunt oude vrouw

Welke zorgorganisaties vertrouwen al op de controle van GROZ?

Beweging 3.0 logo
Wijdezorg logo
Bilthuyzen logo
Lyvore logo
De Brug logo
zorgverlener wandelt met oude man in rolstoel
GROZ geeft inzicht in het gehele proces van de basisregistratie tot aan de betaling van de factuur. Dat inzicht wordt verkregen door verschillende systemen (zowel ECD's als boekhoudsystemen) aan elkaar te koppelen waardoor een cliënt systeemonafhankelijk gevolgd kan worden. Daarnaast voert GROZ controles en berekeningen uit waardoor niet alleen fouten in de registratie maar ook de oplossingen weergegeven kunnen worden! Systemen waar GROZ mee kan koppelen zijn onder andere: AFAS, Exact (Financials) & ONS. processtappen declaratie ouderenzorg processtappen declaratie ouderenzorg

Geboekte resultaten

Sinds organisaties werken met GROZ zien ze een duidelijke groei in de omzet en het aantal fouten in de aanlevering neemt af.
munten omzetverhoging ouderenzorg
vergrootglas facturatie
goedkeuringsteken analyse declaratiestroom
0,5 - 1,5%
200+ mln
47+ mln
extra omzet
gecontroleerd
producten geanalyseerd

De voordelen van GROZ

1
Besparingen
Accountantskosten omlaag
Kosten worden bespaard omdat accountants minder tijd kwijt zijn aan de controles voor jaarrekeningen. Daarnaast dalen ook de personeelskosten.
2
Zinnige inzet
Personeel beter benutten
Intensieve productiecontroles zijn met GROZ verleden tijd. Controllers kunnen weer analyseren in plaats van controleren.
3
Transparantie
Proces is goed te volgen
GROZ geeft inzicht in het volledige proces: van geregistreerde zorgactiviteit tot aan de betaalde factuur.
4
Vooraf i.p.v. achteraf
Sneller toegang tot de informatie
Veel problemen met declaraties zijn niet meer/lastig te achterhalen. Vooraf corrigeren i.p.v. achteraf verhoogt de totale goedkeuring.
5
Hogere opbrengsten
Alle zorg wordt betaald
Door het snellere inzicht en de betere controle is de aanlevering van de productie beter op orde en worden de opbrengsten hoger.
6
Altijd up-to-date
Geen beheer capaciteit nodig
Nieuwe producten en onvolledigheid van activiteiten worden in GROZ automatisch inzichtelijk. Er is dus geen beheer capaciteit nodig om up-to-date te blijven.
1
Besparingen
Accountantskosten omlaag
2
Zinnige inzet
Personeel beter benutten
3
Transparantie
Proces is goed te volgen
4
Vooraf i.p.v. achteraf
Sneller toegang tot de informatie
5
Hogere opbrengsten
Alle zorg wordt betaald
6
Altijd up-to-date
Geen beheer capaciteit nodig

Neem direct contact met ons op!

Vraag informatie op

Contactformulier

Stuur ons een e-mail

info@piekoo.nl

Bel ons op

030-7210005

Kom bij ons langs

Arkansasdreef 32C
3565 AR Utrecht