Nieuw: IGOR BASIS en IGOR PLUS

Vanaf 7 september kunnen bewindvoerders, budgetbeheerders en schuldhulpverleners kiezen uit twee varianten van het softwarepakket IGOR: IGOR BASIS of IGOR PLUS.

Geplaatst op: 14-09-2020
igor basis en igor plus

IGOR BASIS voor de startende of familiaire bewindvoerder

IGOR BASIS biedt de startende bewindvoerder en de familiebewindvoerder alle functionaliteiten om het bewind voor rechthebbende(n) uit te voeren. Alle werkzaamheden – van de boedelbeschrijving tot de (eind-)rekening en verantwoording - worden met IGOR BASIS overzichtelijk en eenvoudig uitgevoerd. Een overzichtelijk budgetoverzicht en een actueel vermogens- en schuldenoverzicht zijn daarbij inbegrepen. Cliënten kijken mee via het online klantenportaal.

IGOR BASIS is beschikbaar voor een vast laag bedrag per maand per dossier. Wilt u meer weten over IGOR BASIS? Kijk dan op https://www.piekoo.nl/bewindvoering voor meer informatie of om te bestellen.

IGOR PLUS voor professionele bewindvoerders

Bent u een professionele bewindvoerder en heeft u inmiddels een ruime caseload opgebouwd? Stap dan over naar IGOR PLUS. IGOR PLUS heeft alle modules van IGOR BASIS, maar biedt meer. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de standaard inbegrepen administratiemodule waarmee u kunt factureren en waarmee u de debiteurenadministratie kunt voeren. Ook kan het klantenportaal worden afgestemd op uw organisatie door middel van een unieke URL.

IGOR PLUS is beschikbaar voor een vast bedrag per jaar, ongeacht het aantal dossiers. Kijk voor meer informatie op https://www.piekoo.nl/bewindvoering.

LEES VERDER

Neem direct contact met ons op!

Vraag informatie op

Contactformulier

Stuur ons een e-mail

info@piekoo.nl

Bel ons op

030-7210005

Kom bij ons langs

De Limiet 15D 2.04
4131 NR Vianen